Over ons

De Realisatiegroep helpt sociaal maatschappelijke organisaties met hun digitale transformatie door het bedenken, ontwikkelen en in gebruik nemen van slimme software oplossingen (apps en webapplicaties).

Wij zijn een ambitieuze organisatie met specifieke branchekennis, gedreven door medewerkers met een passie voor ICT en een sociaal maatschappelijk hart. Flexibiliteit en betrokkenheid leidt volgens ons tot succesvolle en innovatieve oplossingen. “Dat kan niet”, bestaat voor ons niet. Wij zijn dan nóg beter en nóg meer gefocust om de oplossing die we met de opdrachtgever voor ogen hebben, te laten slagen. Wij geloven in uitdagingen, denken in kansen en gaan praktisch te werk.

</p>
<h3>Roeland Herreveld

Roeland Herreveld

Directeur

Na een studie bedrijfseconomie en ervaring met de begeleiding van softwareontwikkeling en implementatie, ben ik in 2006 gestart met de Realisatiegroep. De combinatie van technologie, branche kennis en betrokkenheid is m.i. noodzakelijk voor de snelle ontwikkeling van duurzame software oplossingen.

</p>
<h3>Esther Koppejan</>

Esther Koppejan

Officemanager

In mijn rol als Officemanager ben ik verantwoordelijk voor alle backoffice zaken binnen de Realisatiegroep en voor de communicatie (social media) . Ik ben een perfectionist en hecht waarde aan het scheppen van overzicht en structuur. Daarom past deze “regel” functie goed bij mij.

</p>
<h3>Ge-orge Brohammer</>

Ge-orge Brohammer

Senior developer

Als ervaren senior full-stack ontwikkelaar ligt mijn mijn focus op de Azure cloud en gerelateerde webtechnologieën en -frameworks.

</p>
<h3>Maria Efthymiou</>

Maria Efthymiou

Junior developer

In 2022 ben ik binnen de Realisatiegroep begonnen als junior ontwikkelaar. Vanwege mijn sociologische achtergrond voel ik mij als een vis in het water bij sociaal maatschappelijke organisatie en op het snijvlak van mensen en techniek. Ik specialiseer mij in eerste instantie op de front-end software ontwikkeling. 

</p>
<h3>Frits Wester

Frits Wester

Senior consultant

Als senior consultant ondersteun ik organisaties bij het vertalen van werkprocessen naar concrete ICT-oplossingen. Het stellen van realistische doelen en het creëren van draagvlak zijn voor mij belangrijke voorwaarden voor het realiseren van succesvolle veranderingen.

</p>
<h3>Sander van Frankfoort </>

Sander van Frankfoort

Senior developer

Als gedreven IT professional met goede communicatieve vaardigheden en doorzettingsvermogen ben ik betrokken bij de Realisatiegroep. Mijn persoonlijke voorkeur ligt op het gebied van backend ontwikkeling op basis van de Microsoft stack.

</p>
<h3>Niels Klijn</>

Niels Klijn

Senior developer

Niels is als .NET ontwikkelaar betrokken bij de Realisatiegroep. Hij heeft na zijn HBO opleiding software development met name ervaring opgedaan met technieken als .NET Core, Web Api, Blazor, MSSQL en Azure.

</p>
<h3>Tako Verkroost

Tako Verkroost

Senior developer

Sinds 1998 ben ik werkzaam als gedreven software ontwikkelaar. Begin 2016 ben ik gestart bij de Realisatiegroep als senior .NET softwareontwikkelaar. Mijn uitdaging ligt in het realiseren van slimme ICT-oplossingen in nauw overleg met de gebruiker.

</p>
<h3>Jurgen van Doorn

Jurgen van Doorn

Senior developer

Met de combinatie van bedenken, ontwikkelen en inhoud geef ik vorm aan mijn passie voor het maken van software. Met een ruime ervaring in OutSystems, .NET, Exari en branchekennis geef ik een positieve bijdrage aan verschillende projecten.