Over ons

De Realisatiegroep helpt organisaties met hun digitale transformatie door het bedenken, ontwikkelen en in gebruik nemen van slimme apps en webapplicaties. Hiervoor maken wij gebruik van het OutSystems low code platform en van .NET/Vue.js technologie.

Wij zijn een ambitieuze organisatie met specifieke branchekennis, gedreven door medewerkers met een passie voor ICT en een sociaal maatschappelijk hart. Flexibiliteit en betrokkenheid leidt volgens ons tot succesvolle en innovatieve oplossingen. “Dat kan niet”, bestaat voor ons niet. Wij zijn dan nóg beter en nóg meer gefocust om de oplossing die we met de opdrachtgever voor ogen hebben, te laten slagen. Wij geloven in uitdagingen, denken in kansen en gaan praktisch te werk.

Jacobine Bos

Jacobine Bos

Officemanager

In mijn rol als Officemanager ben ik verantwoordelijk voor alle backoffice zaken binnen de Realisatiegroep. Ik ben een perfectionist en hecht waarde aan het scheppen van overzicht en structuur. Daarom past deze “regel” functie goed bij mij.

Jurgen van Doorn

Jurgen van Doorn

Lead developer

Met de combinatie van bedenken, ontwikkelen en inhoud geef ik vorm aan mijn passie voor het maken van software. Met een ruime ervaring in OutSystems, .NET, Exari en branchekennis geef ik een positieve bijdrage aan verschillende projecten.

Michelle Ernst - van Wijk

Michelle Ernst - van Wijk

Junior developer

Begin 2021 ben ik binnen de Realisatiegroep begonnen als junior ontwikkelaar. Vanwege mijn grafische achtergrond, zal ik mij in eerste instantie specialiseren in de front-end software ontwikkeling en de toepassing van Exari (Coupa).

Roeland Herreveld

Roeland Herreveld

Directeur

Na mijn studie bedrijfseconomie, heb ik ervaring opgedaan met de begeleiding van softwareontwikkeling, procesoptimalisatie en ketenintegratie. Begin 2006 ben ik gestart met de Realisatiegroep. De combinatie van techniek, branche kennis en betrokkenheid is m.i. noodzakelijk voor de snelle ontwikkeling van duurzame software oplossingen.

Johan de Leng

Johan de Leng

Lead developer

Als integratiespecialist verbind ik de systemen van diverse organisaties met elkaar. Ketenintegratie is complex en heeft veel invloed op hoe organisaties met elkaar samenwerken. Dat maakt voor mij dat deze functie blijft uitdagen.

Tako Verkroost

Tako Verkroost

Senior developer

Sinds 1998 ben ik werkzaam als gedreven software ontwikkelaar. Begin 2016 ben ik gestart bij de Realisatiegroep als senior softwareontwikkelaar. Mijn uitdaging ligt in het realiseren van slimme ICT-oplossingen in nauw overleg met de gebruiker.

Frits Wester

Frits Wester

Senior consultant

Als senior consultant ondersteun ik organisaties bij het vertalen van werkprocessen naar concrete ICT-oplossingen. Het stellen van realistische doelen en het creëren van draagvlak zijn voor mij belangrijke voorwaarden voor het realiseren van succesvolle veranderingen.

Mark Zuijdhoek

Mark Zuijdhoek

Senior developer

Rustig, maar wel gedreven. Een ontwikkelaar pur sang, maar wel met vermogen om te denken vanuit het perspectief van onze klanten. Creatief in het bedenken en realiseren van goede oplossingen voor complexe en minder complexe vraagstukken. Geen woorden maar daden.

Michiel Bos

Michiel Bos

Applicatiebeheerder

Michiel is als extern applicatiebeheerder aangesloten bij de Realisatiegroep.

Piet Amersfoort

Piet Amersfoort

Senior developer

Piet is als externe .NET ontwikkelaar aangesloten bij de Realisatiegroep.