andere branches

Naast de Zorg & Welzijn werken wij ook graag samen met organisaties met een maatschappelijke relevantie. Zoals bijvoorbeeld op het gebied van duurzaamheid, gezondheid ontwikkelingswerk en cultureel erfgoed.

Voorbeelden van projecten:

  • Een Non Government Organisatie (NGO) houdt zich bezig met het verbeteren van de gezondheidszorg in Sub-Sahara-Afrika. Het verbeteren van de gezondheidszorg doen zij onder andere door gezondheidsklinieken te bezoeken en te beoordelen. Afspraken worden gemaakt over kwaliteitsverbeteringen. Om dit proces te ondersteunen hebben wij een registratiesysteem ontwikkeld.
  • Voor een toonaangevend instituut voor de media hebben we een adviesopdracht uitgevoerd waarbij het bestel/facturatie proces van mediafragmenten is geoptimaliseerd. Daarnaast hebben we een integratie-oplossing ontwikkeld wat zorgt voor een naadloze aansluiting van het mediasysteem op de financiële administratie. De tussenlaag ondersteunt verschillende bedrijfsregels die van belang zijn voor de facturatie.
  • Wij hebben voor een NGO een Progressive Web App (PWA) ontwikkeld. De PWA wordt gebruikt als quality dashboard. Het dashboard geeft inzicht hoe gepresteerd wordt ten op zichte van andere gezondheidsklinieken en welke verbeteringen/taken doorgevoerd kunnen worden om de kwaliteit van de dienstverlening te verbeteren. Een PWA geeft de beleving van een lokaal geïnstalleerde App (native app), offline te gebruiken en als icon te installeren op je home screen, inclusief push notificaties. De App is bereikbaar via elke browser, op een domeinnaam en zonder de afhankelijkheid van een App store.

Meer weten, neem contact met ons op.