9 maart 2016

Ontwikkeling

website-beheer-servicecontract[1]Software wordt veelal ingezet ter ondersteuning van uw bedrijfsproces. De specifieke toepassing is soms  klein en/of eenvoudig waardoor een uitgebreide standaardoplossing niet volstaat. Of juist omvangrijk en/of complex omdat de applicatie de dienstverlening van uw bedrijf onderscheidend maakt en concurrentievoordeel oplevert. Een standaardoplossing volstaat in dit geval ook niet. In beide gevallen is maatwerksoftware een goede oplossing.

De Realisatiegroep heeft jarenlange ervaring en uitgebreide kennis in huis om met behulp van moderne Microsoft technieken (.NET en Azure) software-oplossingen op maat te ontwikkelen en te testen. Met name als het gaat om oplossingen voor registratie uitdagingen. Het bieden van maatwerkoplossingen betekent niet dat wij het wiel opnieuw voor u gaan uitvinden, maar juist dat wij onze branchekennis en ervaring maximaal hergebruiken om snel en tegen lage kosten een oplossing te ontwikkelen. Een oplossing die rekening houdt en/of gebruik maakt van reeds bestaande systemen en volledig aansluit op uw specifieke wensen.

Onze software ontwikkelen we op basis van de Scrum methodiek. De totale ontwikkeling breken we op in een aantal sprints (iteraties), waarbij elke sprint werkende software oplevert. De betrokkenheid van de klant is hierbij essentieel, zodat rekening gehouden kan worden met voortschrijdend inzicht.

Zoekt u een partner voor de ontwikkeling van software, dan bent u bij de Realisatiegroep aan het juiste adres.